Giovanna Farrell

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Giovanna werkt als psycholoog bij OpenUp. In haar sessies biedt ze een informele en warme ruimte om met nieuwsgierigheid en openheid je persoonlijke ervaringen en omstandigheden te verkennen. Ze combineert elementen van schematherapie, cognitieve gedragstherapie en mentalization-based therapie om een dieper begrip en verbinding met jezelf en je context te bevorderen.

Om voor haar eigen geestelijke gezondheid te zorgen, wandelt Giovanna dagelijks, waarbij ze de natuur en muziek gebruikt om haar emoties en energie te reguleren en ruimte te creëren voor zelfreflectie en verbinding met haar eigen behoeften.

Giovanna behaalde haar master Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden en heeft drie jaar ervaring als psycholoog. Ze werkt met een breed scala aan problemen, waaronder worsteling met angst, stress en burn-out, evenals trauma en stemmingsdisregulatie.

Giovanna spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-giovanna-farrell-openup
"Verandering in onszelf en onze context begint met de bereidheid om onze interne en externe realiteit te confronteren met nieuwsgierigheid en compassie voor onszelf en anderen."