In gesprek met Mollie, Picnic & Recruitee

Hoe gaan bedrijven als Mollie, Picnic en Recruitee om met vragen rond persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid? We bespreken tips, strategieën en uitdagingen. Meld je vandaag nog aan.

“Wij vinden het belangrijk dat collega’s toegang krijgen tot de juiste hulpmiddelen, technieken en systemen om hun mentaal welzijn zowel op het werk als daarbuiten te ondersteunen.”
Danielle Cummins – Head of People Operations and Rewards Mollie
“Praten over mentaal welzijn begint in het hart van de organisatie. Als rolmodellen zoals teamleiders open zijn, zullen de rest van de werknemers dat ook doen”
Elise Baeriswyl – People Team Picnic
“We openen graag het gesprek over mentale uitdagingen en skills. Zo hopen we men te laten zien dat het heel normaal is hier aan te werken.”
Gijs Coppens – GZ psycholoog en founder OpenUp

De onderwerpen

Goed time management

Het maakt niet uit wat je functie is, we hebben allemaal te maken met time management. Of het nu gaat over het halen van deadlines, of het hebben van een gezonde balans tussen werk en privé. Iedereen is anders, en ervaart een andere uitdaging als het op tijd aankomt. We bespreken hoe ze daar bij Mollie en Picnic mee omgaan

De uitdagingen die komen kijken bij verandering

Snelle groei, downsizing of een overname. Al deze uitdagingen komen met verandering. Het managen van alles wat er in deze tijden gebeurt is lastig. De dagelijkse activiteiten veranderen en dat brengt bij iedereen emoties naar boven. We voelen ons gestrest, angstig en/of gefrustreerd. Dat is normaal, maar hoe gaan we ermee om?

lightbulb
Het belang van leiderschap

We weten het inmiddels allemaal: mentaal welzijn is belangrijk. Maar waar komen de werkplek en mentaal welzijn samen, en zijn ze altijd van elkaar afhankelijk? Hoe ga je hier als manager mee om? Ontdek hoe Mollie, Picnic en Recruitee hier tegenaan kijken.

Waarom je dit niet wilt missen:

  • Laat je inspireren door de visie van Mollie, Picnic en Recruitee op mentaal welzijn;
  • Leer meer over de waarde van persoonlijke ontwikkeling en mentaal welzijn;
  • Krijg tips van HR-professionals en een professionele psycholoog.

De gasten

GZ-psycholoog en OpenUp founder Gijs Coppens gaat in gesprek met Head of People Operations en Rewards bij Mollie Danielle Cummins, Elise Baeriswyl, onderdeel van het People Team bij Picnic en Rebecca Taylor-Clarke, Head of People bij Recruitee

gijs-coppens
Gijs Coppens
Psycholoog
Danielle-Cummins
Danielle Cummins
People Team Mollie
Elise-Baeriswyl
Elise Baeriswyl
People Team Picnic
Rebecca Taylor-Clarke
Head of People Recruitee
gijs-coppens
Gijs Coppens
Psycholoog
Danielle-Cummins
Danielle Cummins
People Team Mollie
Elise-Baeriswyl
Elise Baeriswyl
People Team Picnic
Rebecca Taylor-Clarke
Head of People Recruitee

Schrijf je in, en volg het gesprek live op woensdag 27 oktober