Hoe creëer je betekenisvolle relaties

Onze relaties maken ons gelukkig. Maar hoe zorg je voor een duurzame relatie met een ander? Onze psychologen delen inzichten vanuit de psychologie.

webinar-relaties
twee vriendinnen op een bankje

Dit ga je leren

  • Waarom relaties zo belangrijk zijn voor ons;
  • Wat de bouwstenen van een goede relatie zijn;
  • Welke invloed jouw hechtingsstijl heeft op jouw relaties;
  • Hoe je kunt communiceren in een relatie;

Voor wie, wanneer en waar?

De masterclass is op donderdag 13 januari om 16:00 tot 16:45 uur en online te volgen. We sturen je voor het event de link toe. Deze masterclass is voor iedereen die nieuwsgierig is hoe je jouw relaties en connecties naar een dieper niveau brengt.

Meld je aan voor de masterclass
Meld je aan

Hoe creëer je betekenisvolle relaties

Goede relaties staat al jaren op de eerste plaats in de top tien van dingen die de mens gelukkig maakt. Waarom is het dan dat diezelfde relaties er soms voor zorgen dat we gefrustreerd, verdrietig of boos zijn?

In deze masterclass gaan we in op de relaties die we hebben als mens. Vrienden, partners en kinderen, ouders, maar ook collega’s en buren maken allemaal deel uit van onze cirkel.

Hoe ga je met al die verschillende relaties om, hoe zorg je ervoor dat je elkaar goed begrijpt en hoe ga je ermee om als iemand niet meer goed bij jou past?

Psychologen Irene Bakker en Mirte Verkuijlen delen hun inzichten vanuit de psychologie en geven praktische adviezen over het onderhouden van duurzame relaties.

Volg de masterclass met 3.500+ anderen.