Zorg voor veerkrachtige en productieve werknemers

OpenUp biedt onbeperkt, snel en veilig toegang tot consults met erkende psychologen, mindfulness en interactieve content over mentaal welzijn.

Een veerkrachtige werkomgeving waar welzijn top of mind is

Een hoge activatie

Iedereen heeft op zijn tijd te maken met mentale uitdagingen. We zetten onze bewezen methode in om medewerkers te activeren. 99% van de medewerkers geeft aan blij te zijn dat hun werkgever OpenUp aanbiedt.

Passend voor elke werknemer

Van je operationele team tot het management, voor elke medewerker bieden we passende oplossingen. Denk aan 1-op-1 consults of mindfulness met een psycholoog, live masterclasses, online programma’s en gezondheidschecks.

Binnen 24 uur een consult

Bied snel en veilig toegang tot mentale ondersteuning. Werknemers kunnen direct aan de slag met een check-in en onze programma’s. Binnen 24 uur toegang tot een 1-op-1 consult, in meer dan 10 talen.

Boek vandaag nog een vrijblijvende demo
Boek demo

Ondersteun jouw werknemers bij mentale uitdagingen

97% van onze gebruikers geeft aan mentaal veerkrachtiger te zijn

na ondersteuning vanuit OpenUp.

97%

99% van de werknemers die gebruik maakt van OpenUp

raadt het aan aan collega’s, familie en/of vrienden.

99%

64% van de werknemers geeft aan zonder OpenUp niet te weten

waar ze terecht kunnen met mentale uitdagingen.

64%

Investeren in mentaal welzijn bespaart op verzuim

€25,-
Investering per werknemer per jaar

OpenUp bespaart op jouw verzuimkosten

  • Werknemers met mentale klachten 0
  • Aantal verzuimdagen per jaar 0
  • Verzuimkosten (jaarlijks) 0
  • OpenUp jaarabonnement 0
Boek vandaag nog een vrijblijvende demo
Boek demo

Veelgestelde vragen

Ik wil graag weten of OpenUp bij mijn organisatie past. Hoe leer ik meer?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat jullie huidige uitdagingen zijn. 

Dit gesprek duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe OpenUp jouw werknemers, en daarmee jouw organisatie, vooruit helpt. Ook tonen we hoe makkelijk het is voor werknemers om (anoniem) in contact te komen met een psycholoog of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de psychologen?

Het bieden van de beste kwaliteit is voor ons prioriteit. Daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor al onze psychologen. Onze psychologen hebben minimaal een MSc Psychologie. Daarnaast maken we tijdens de selectieprocedure gebruik van rollenspellen en intervisies om te zorgen dat wij werken met psychologen met de juiste mindset, kennis en vaardigheden. 

De kennis van onze psychologen blijft continu op peil door onder andere (verplichte) cursussen en intervisies om zich verder te verdiepen in de materie en te specificeren in bepaalde onderwerpen. Ook worden onze psychologen ondersteund door klinische psychologen.

Hoe werken de één-op-één consults?

Werkt jouw organisatie met OpenUp, dan kan de werknemer via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Een werknemer kan gemakkelijk via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Dit is altijd anoniem: als werkgever zie je nooit wie er een consult heeft aangevraagd. De werknemer kiest tussen een regulier of een mindfulness consult. Gewoonlijk kan binnen 24 uur het eerste gesprek plaatsvinden.  

In het eerste gesprek leren de werknemer en de psycholoog elkaar beter kennen en maken ze samen een plan van aanpak. In 95% van de gevallen zijn er drie tot vijf gesprekken nodig om de hulpvraag op te lossen. De psycholoog kan tijdens het intakegesprek constateren dat er intensievere zorg nodig is dan onze psychologen kunnen bieden. Wij begeleiden de werknemer dan bij het vinden van de juiste zorg. Totdat de werknemer daar terecht kan, blijven wij de nodige support geven. 

Onze psychologen gebruiken verschillende technieken om alledaagse uitdagingen aan te pakken. Deze technieken zijn praktisch en werken preventief.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij OpenUp?

Zodra je organisatie is aangemeld, kunnen werknemers gebruik maken van één-op-één gesprekken met onze psychologen en van onze zelfhulpmodules. Om van jouw samenwerking met OpenUp een succes te maken, wil je hier natuurlijk iedereen over informeren. Om je hierbij te helpen, krijg je een persoonlijke customer success manager aangewezen. Samen ontwikkelen we een communicatieplan en activeren we zoveel mogelijk werknemers om met hun mentaal welzijn aan de slag te gaan.

Hoe lang duurt een OpenUp demo, en wat krijg ik te zien?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo.  Een demo duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe makkelijk het voor medewerkers is om in contact te komen met een psycholoog, of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving, en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.