Mentale veerkracht voor je team

Bied onbeperkte toegang tot één-op-één gesprekken met een psycholoog.

Simpel, direct en effectief.

200.000+ werknemers maken al gebruik van OpenUp voor een beter mentaal welzijn.
Case Studies

Services geschikt voor iedereen

Vertrouwelijke gesprekken met erkende psychologen
Met OpenUp krijgen werknemers binnen 24 uur onbeperkt toegang tot één-op-één gesprekken via video, telefoon of chat, maar ook tot groepssessies en mindfulnessoefeningen. Op maat aan te passen, veilig en beschikbaar in meer dan 19 talen.
Gepersonaliseerde online tools
De OpenUp Gezondheidscheck is interactief en biedt werknemers de mogelijkheid om regelmatig en individueel hun mentale welzijn te evalueren en ondersteuning op maat te krijgen.
Nuttige informatie over allerlei themas op het gebied van mentaal welzijn
Aan de hand van inspirerende masterclasses, blogposts en online programma's voorzien we medewerkers regelmatig van goed onderbouwde informatie en advies op het gebied van zelfvertrouwen, vermindering van stress, gezond slapen, mindfulness en nog veel meer.
Heb je vragen of wil je meer weten over wat we doen?
Chat met ons

Snelle toegang, veilig en eenvoudig in gebruik

Gemakkelijk om mee te beginnen

Medewerkers hoeven geen persoonlijke gegevens in te vullen om te profiteren van OpenUp. Ze kunnen meteen aan de slag met ons platform, privé en anoniem.

 

Informatie over privacy

Snelle ondersteuning

In een paar klikken kunnen werknemers binnen 24 uur een afspraak maken voor een online gesprek met een van onze psychologen.

 

Onze missie

Zonder beperkingen

Onbeperkte toegang tot één-op-één gesprekken en onafhankelijke check-ins, maar ook tot inspirerende masterclasses, online programma’s en andere informatie over mentaal welzijn.

 

Hoe werkt het voor werkgevers

Bewezen resultaten

  • 67% van medewerkers weet niet bij wie ze terecht zouden kunnen met vragen en uitdagingen zonder OpenUp
  • 90% van onze klanten hebben het gevoel dat hun hulpvraag na 3 sessies is opgelost.
  • 98% van onze gebruikers voelt zich zelfverzekerder na één gesprek

“Het is prettig om direct een luisterend oor te hebben als het even niet zo goed gaat. In een kort kennismakingsgesprek gelijk een fijn advies waar ik mee verder kan.”

“Onwijs fijn dat ik zo snel terecht kon(binnen 10 minuten). Het was heel professioneel en ik heb er echt iets aan gehad. Wat is dit een goede manier!”

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“De psycholoog luisterde goed, ze gaf inzicht en praktische handvatten. Na het gesprek heb ik het idee dat mijn klachten meevallen/normaal zijn en dat ik er zelf mee aan de slag kan.”

Professionele ondersteuning, zoveel als nodig is

Voor grote of kleine zorgen, op het werk of privé.

Onze preventieve maatregelen zullen medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse uitdagingen rond mentaal welzijn – zoals een goede nachtrust, het verminderen van stress en angst, het opbouwen van zelfvertrouwen of het vinden van een betere werk-privébalans.

Wil je ons platform zelf eens uitproberen?
Begin hier