Effectief bijdragen aan mentaal welzijn

We zorgen voor een vlotte lancering van OpenUp binnen jouw organisatie, helpen de betrokkenheid te vergroten en bieden waardevolle inzichten in de mentale gezondheid van jouw medewerkers.

Hoe het werkt

Lancering en activatie
Een succesvolle lancering is essentieel om medewerkers enthousiast te maken over OpenUp en ze kennis te laten te maken met onze services. Onze persoonlijke experts van het Customer Success team helpen je graag met succesvolle communicatie over de lancering en komende evenementen.
Meetbare vooruitgang
Met onze maandelijkse rapporten krijg je een beter inzicht in de behoeftes van jouw medewerkers. Gebruikersrapporten en relevante data geven je waardevolle informatie over het mentale welzijn van je team. De gegevens zijn een belangrijke informatiebron voor leidinggevenden en zijn tegelijkertijd volledig anoniem.
Bedrijfscultuur en leiderschap
Draag samen met ons bij aan een open bedrijfscultuur en ondersteun werknemers bij zaken als een werk-privé balans, stress bij het thuiswerken, werkprestaties en zelfvertrouwen. Ook voor managers leveren gesprekken met gecertificeerde psychologen over communicatie en stressmanagement een waardevolle bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Heb je vragen over onze diensten of wil je een samenwerking aangaan?
Vraag een demo aan
background-wave

Vanuit huis werken, een pandemic, en nog vele andere dingen; we zijn blij dat we onze teams 24/7 toegang kunnen bieden tot hulp via OpenUp.

Culture Manager - Inclusion, Equity & Diversity EMEA & APAC
maxine-penney-media-monks
logo-media-monks
background-wave

Samen met OpenUp helpen we collega’s om over hun uitdagingen te praten. Je openstellen blijkt cruciaal bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.

People Team
Elise-Baeriswyl-picnic
background-wave

We willen zorgen dat iedereen bij Mollie mentaal en emotioneel kan worden ondersteund. Via OpenUp bieden we 24/7 toegang tot erkende psychologen.

Head of Talent Acquisition
Charlotte-Lafferty-Mollie
background-wave

Als je je niet zo goed voelt, en er een stigma heerst om er met een professional over te praten. Dan is OpenUp erg toegankelijk.

Founder
Ace _ Tate _ Mark de Lange (CEO _ Founder)2
background-wave

Praten over je mentaal welzijn kan eng zijn. OpenUp helpt onze medewerkers om te gaan met hun alledaagse uitdagingen, klein of groot.

Culture & Places

Minder stress, meer productiviteit

Bied onbeperkt toegang tot één-op-één gesprekken met een psycholoog. Investeren in je medewerkers loont altijd.

  • Meer tevredenheid onder medewerkers
  • Veerkrachtige en gemotiveerde teams
  • Minder ziekteverzuim en minder verloop
Ons platform is veilig, vertrouwelijk en anoniem
Meer weten?