Case Studies

Bij OpenUp geloven we sterk in het creëren van een werkomgeving waarin werknemers zich comfortabel voelen met het delen van hun gevoelens en emoties. We zijn er trots op dat wij niet de enigen zijn die volgens deze filosofie werken.

Ervaringen van partners

Hoe OpenUp een uitlaatklep werd voor de mensen van Mister Spex
Mister Spex is een toonaangevend brillen- en lenzenmerk in Europa. Door samen te werken met OpenUp kan het diverse personeelsbestand, van de logistieke keten tot in de winkels, in goede en slechte tijden mentaal een steuntje in de rug krijgen.
Nexio Projects: Een holistische aanpak voor mentaal welzijn
Nexio Projects is een consultancy bedrijf met als missie het ondersteunen en begeleiden van organisaties naar duurzame oplossingen voor de toekomst.
Hoe Ace & Tate de veerkracht van werknemers in een snelle omgeving ondersteunt
Ace & Tate is een toonaangevend brillenmerk met winkels verspreid over heel Europa. Zij willen hun werknemers helpen weerbaarder te zijn en zo voorkomen dat mentale uitdagingen uitmonden in burnout.
Hoe OpenUp een gamechanger werd voor de mentale gezondheid van werknemers bij Picnic
Picnic transformeert de manier waarop we boodschappen doen. Sinds de oprichting wil Picnic al de juiste resources bieden met betrekking tot mentale gezondheid van werknemers.
Hoe GoHenry geluk, zingeving en mentaal welzijn op de werkvloer bevordert
GoHenry leert kinderen op een praktische en leuke manier over geld, terwijl ouders de uitgaven van hun kinderen kunnen controleren en gezonde bestedingsgewoonten kunnen stimuleren.
jobvalley: Meetbaar tevreden medewerkers met OpenUp
jobvalley is een digitaal platform dat studenten, young professionals en bedrijven met elkaar verbindt door middel van intelligente matching-algoritmes. Mede dankzij de samenwerking met OpenUp voelen de medewerkers van jobvalley zich niet alleen goed, ze hebben ook het gevoel dat ze worden ondersteund.
Hoe Clay Solutions het ziekteverzuim vermindert, vooral bij langdurige ziekte
Clay Solutions biedt softwareoplossingen en advies in Nederland. Ze geloven dat mensen het best gedijen als ze gelukkig en gezond zijn. Zowel fysiek als mentaal.
Hoe #You het geestelijk welzijn van werknemers ondersteunt in tijden van de pandemie
#You is een reclamebureau uit Duitsland. Zij hebben zich aangesloten bij OpenUp om de mentale gezondheid van hun werknemers te beschermen en vooruit te helpen.
Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen?
Plan een gratis demo in