De laagdrempelige 360-oplossing voor mentaal welzijn

Verhoog motivatie en voorkom uitval door werknemers laagdrempelig, anoniem en binnen 24 uur toegang te geven tot de juiste zorg.

Gezonde medewerkers, gezonde organisatie

Wij helpen medewerkers met dagelijkse mentale uitdagingen
67% van de medewerkers weet zonder OpenUp niet bij wie ze terecht kan met vragen en uitdagingen. Met OpenUp geef je medewerkers binnen 24 uur toegang tot 1-op-1 consulten, groepssessies en mindfulness in meer dan 19 talen.
Hoe het werkt voor medewerkers
Hoge activatie en meetbare resultaten
​​Iedereen heeft weleens te maken met mentale uitdagingen. Samen activeren we tot 100 procent van jullie medewerkers en verhogen we werkprestaties om mentaal welzijn te verbeteren.
Hoe het werkt voor werkgevers
Betrek het leiderschapsteam
Managers en leiders kunnen via OpenUp in gesprek met een psycholoog om hun leiderschap en werkprestaties te verbeteren. Werk aan topics als communicatie, omgaan met lastige situaties in het team en persoonlijke ontwikkeling.
Hoe het werkt voor managers
Ontdek hoe OpenUp ook jouw bedrijf kan helpen
Boek demo
background-wave

Vanuit huis werken, een pandemic, en nog vele andere dingen; we zijn blij dat we onze teams 24/7 toegang kunnen bieden tot hulp via OpenUp.

Culture Manager - Inclusion, Equity & Diversity EMEA & APAC
maxine-penney-media-monks
logo-media-monks
background-wave

Praten over je mentaal welzijn kan eng zijn. OpenUp helpt onze medewerkers om te gaan met hun alledaagse uitdagingen, klein of groot.

Culture & Places
background-wave

Als je je niet zo goed voelt, en er een stigma heerst om er met een professional over te praten. Dan is OpenUp erg toegankelijk.

Founder
Ace _ Tate _ Mark de Lange (CEO _ Founder)2
background-wave

We willen zorgen dat iedereen bij Mollie mentaal en emotioneel kan worden ondersteund. Via OpenUp bieden we 24/7 toegang tot erkende psychologen.

Head of Talent Acquisition
Charlotte-Lafferty-Mollie
background-wave

Samen met OpenUp helpen we collega’s om over hun uitdagingen te praten. Je openstellen blijkt cruciaal bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.

People Team
Elise-Baeriswyl-picnic

De juiste hulp voor jouw werknemers

Geef jouw werknemers laagdrempelig toegang tot erkende psychologen. Voorkom verzuim voordat het te laat is.

Case Studies
We inspireren mensen om te praten, te delen en te leren. Of het nu gaat om iets kleins of iets groots, privé of werkgerelateerd. Al meer dan 750 bedrijven maken gebruik van OpenUp.
Bekijk onze case studies
Waarom honderden bedrijven in Europa kiezen voor OpenUp
Boek demo

96% van de werknemers raadt OpenUp aan aan vrienden en familie

96%

67% weet zonder OpenUp niet waar ze terecht kan met mentale uitdagingen

67%

98% van de werknemers geeft aan weerbaarder te zijn na gesprekken met OpenUp

98%

Wij helpen in alle situaties
Wij geloven in een preventieve aanpak door medewerkers tijdig ondersteuning te bieden, voordat alledaagse uitdagingen groter worden. Is er toch meer ondersteuning nodig, dan begeleiden wij dit proces. We blijven in nauw contact en helpen diegene bij het vinden van de juiste partner.

Voer gesprekken in meer dan 19 talen

Welke taal je ook spreekt, wij willen dat iedereen bij OpenUp terecht kan. Ons team bestaat uit meer dan 100 psychologen met allemaal verschillende nationaliteiten, culturen en achtergronden. Zo maken we professionele hulp beschikbaar in ieders moedertaal.
Zet de eerste stap richting mentale gezondheid in jouw bedrijf
Vraag een demo aan