Open up, anytime anywhere

Laagdrempelige toegang tot een erkende psycholoog. Voor iets kleins of groots, privé of werkgerelateerd. Maak vandaag nog vrijblijvend kennis.

contact-us

Ontdek OpenUp

Je kunt bij ons terecht voor alles rondom mentaal welzijn. Een eenmalig gesprek of juist regelmatige begeleiding, jij bepaalt. Neem vandaag nog de eerste stap.
We organiseren online groepssessies over mentaal welzijn 👉
Bekijk agenda

Hulp op jouw manier

Boek vrijblijvend een gratis kennismaking om te kijken of OpenUp iets voor jou is.

Inzicht

Meet hoe het met je gaat met onze check-in en ontvang direct tips en adviezen.

Begeleiding

Samen kijken we wat bij jou past:
• 1:1 Sessies
Chat contact
Spaces

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“De psycholoog luisterde goed, ze gaf inzicht en praktische handvatten. Na het gesprek heb ik het idee dat mijn klachten meevallen/normaal zijn en dat ik er zelf mee aan de slag kan.”

“Makkelijke en toegankelijke manier op met iemand te praten. Het lucht op om met iemand buiten je werkkring te praten”

“Het is prettig om direct een luisterend oor te hebben als het even niet zo goed gaat. In een kort kennismakingsgesprek gelijk een fijn advies waar ik mee verder kan.”

“Ik sliep al tijden slecht en lag ’s nachts wakker te piekeren. Na mijn gesprek met de psycholoog heb ik anders geleerd te denken. Ik pieker nog wel, maar lig er niet meer wakker van.”

“Onwijs fijn dat ik zo snel terecht kon(binnen 10 minuten). Het was heel professioneel en ik heb er echt iets aan gehad. Wat is dit een goede manier!”

De beste zorg voor jouw werknemers

Geef jouw werknemers laagdrempelig toegang tot erkende psychologen, en voorkom verzuim voordat het te laat is.

man with newspaper