Veerkracht in stressvolle tijden

De situatie in de wereld op dit moment maakt veel verschillende emoties en gedachten los. Leer hoe je je veerkrachtig opstelt, kalm blijft en met je emoties kunt omgaan.

Vertrouwd door 350+ bedrijven in Europa

resilience

Wat ga je leren?

  • Wat veerkracht precies inhoudt en wat ons veerkrachtig maakt;
  • Wat de (dagelijkse) gewoonten zijn van veerkrachtige mensen;
  • Welke factoren van invloed zijn op jouw mindset;
  • Hoe je emotioneel omgaat met stressvolle situaties.

Wanneer en waar?

De masterclass (Engels gesproken) vindt plaats op maandag 4 april van 16:00 tot 16:45 uur en via YouTube te volgen. Een uur voor de start sturen we je de link naar de livestream toe.

De masterclass is voor iedereen die het lastig vindt om om te gaan met de situatie in de wereld en merkt dat het effect heeft op haar/hun/zijn mentaal welzijn.

Daarnaast is de masterclass interessant voor mensen die willen leren hoe ze zich veerkrachtiger kunnen opstellen in uitdagende situaties die veel van je vragen.

Hoe blijf je kalm in situaties die veel van je vragen?
Meld je aan

Omgaan met je gedachten en gevoelens in turbulente situaties

Veerkracht is de kracht van het lichaam en de geest om zich snel te herstellen na een uitdagende situatie. Veerkrachtig zijn brengt voordelen met zich mee. Uit onderzoek blijkt dat veerkrachtige mensen minder stress ervaren, gezonder zijn en positiever in het leven staan.

Met name in turbulente tijden is het lastig om goed met gedachten en emoties om te gaan en balans te vinden. Momenteel verkeerd de wereld in een bizarre situatie die een grote impact heeft op veel mensen. Dat kan allerlei emoties oproepen.

In deze masterclass leren psychologen Eva Rüger en Jochem Bukman wat ons veerkrachtig maakt als mens, hoe je kunt werken aan je weerbaarheid en een constructieve en duurzame mindset ontwikkelt.

Na de masterclass is een live Q&A waarin je al je vragen omtrent het onderwerp via de chat aan de psychologen kunt stellen.

Hoe stel je je veerkrachtig op in uitdagende situaties? Meld je aan voor de masterclass.