Hoe ondersteun je werknemers bij hun mentale gezondheid

Leer van erkende psychologen hoe jij jouw werknemers ondersteunt bij mentale uitdagingen en motiveert om zich te ontwikkelen.

Vertrouwd door 350+ bedrijven in Europa

Wat ga je leren?

  • Hoe je signalen herkent van mentale klachten bij medewerkers;
  • Hoe je het gesprek opent over mentale gezondheid;
  • Wat je kan doen om medewerkers veerkrachtiger te laten worden;
  • Hoe je medewerkers motiveert om aan de slag te gaan met hun mentale gezondheid.

Voor wie, wanneer en waar?

Deze masterclass is op donderdag 24 februari om 18.00 uur en online te volgen. We sturen je een uur voor de start de link toe. De masterclass is speciaal ontwikkeld voor HR professionals die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van medewerkers op het gebied van mentale gezondheid.

"Gelukkige medewerkers zijn productiever."
Meld je aan

Hoe gaat het nou écht met je?

Je herkent het vast wel: als je een medewerker vraagt hoe het met die persoon gaat, krijg je een ‘ja hoor, alles lekker!’ Terwijl je toch duidelijk denkt te zien dat er iets aan de hand is. Hoe ga je dit gesprek aan?

In deze masterclass leer jij hoe je ervoor zorgt dat medewerkers goed in hun vel zitten, maar ook stressbestendig, gemotiveerd en productief zijn.

Onze psychologen leren je hoe je signalen van mentale klachten herkent, hoe je de dialoog opent en hoe je medewerkers vervolgens motiveert om aan de slag te gaan met mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Want zeg nou zelf: werken aan je mentale gezondheid moet net zo normaal zijn als je wekelijks bezoekjes aan de sportschool en het even van een gezond maaltijd.

Volg net als +1.500 andere HR professionals onze masterclasses