Hoe haal je het beste uit jezelf op werk 1?

Wil je leren omgaan met stress en piekeren? Dan ben je aan het juiste adres. Schrijf je in voor het webinar en krijg praktische tips en inzichten van psychologen.

image e-book_metale klachten

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“We groeien snel, waardoor er vaak en veel veranderd. Voor sommige werknemers kan dit best stressvol zijn. OpenUp helpt onze werknemers om hier weerbaar voor te zijn.”

Leonoor de Vries, Head of People Ace & Tate

Omgaan met stress en piekeren

Waar gaat het over?

Stress geeft je een duwtje om uit je comfortzone te treden op momenten dat je dat nodig hebt. Daarbij is stress de airbag van je leven: het beschermt je in tijden van gevaar. Teveel stress zorgt echter weer weer voor een averechts effect. Dan raakt de motiverende en beschermende werking zoek en krijg je piekeren vaak op de koop toe.

Wanneer ervaar je teveel stress? Op welke signalen moet je alert zijn? Wat is de invloed van je persoonlijkheid? En wat is het effect van de omstandigheden waarin we ons begeven, zoals een pandemie? We bespreken het allemaal

Praktische tips en inzichten

Tijdens het webinar ‘Omgaan met stress en piekeren’ op donderdag 3 juni helpen onze psychologen je stress beter te snappen en vertellen zij je meer over hoe je stress te baas kan zijn en hoe je je piekergedachten kunt inperken. Wanneer ervaar je teveel stress? Waar kun je op letten als piekergedachten de overhand nemen? We leren je flexibeler met stress om te gaan zodat je kunt surfen op de golven van het leven.

De webinar is in het Engels. Schrijf je vandaag nog in.

Wat krijg en leer je?

  • Leer wat stress is; waar komt stress vandaan en wanneer ben je er het meest gevoelig voor?
  • Leer je omgaan met piekergedachten, en welke oefeningen je hierbij helpen
  • Krijg na de webinar oefeningen toegestuurd, en bespreek deze indien gewenst met één van onze psychologen

Waarom OpenUp?

OpenUp heeft al duizenden mensen geholpen bij hun mentale vraagstukken. Van vragen rondom onzekerheid, (werk)stress, angst en somberheid tot vragen rondom doelen stellen, en efficiënt werken . Wij vinden dat professionele hulp toegankelijk, beschikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Van een eenmalig online consult tot dagelijkse begeleiding, via chat, telefoon of een videovergadering, alles is mogelijk. We delen graag onze kennis, ervaringen en verhalen via onder andere webinars.

Anne Spigt OpenUp
Name
Psycholoog
Anne Spigt OpenUp
Name
Psycholoog
Anne Spigt OpenUp
Name
Psycholoog
Anne Spigt OpenUp
Name
Psycholoog