Vertrouwd door 350+ bedrijven in Europa

Geef met 1 druk op de knop alle werknemers toegang tot mentale gezondheid

Mentaal gezonde werknemers zijn gelukkiger, effectiever, vallen minder uit en veranderen minder snel van baan. Start vandaag nog.

1-op-1 contact met een psycholoog

Geef werknemers laagdrempelig en binnen 24 uur toegang tot een erkende psycholoog. Voor iets kleins of groots, privé of werkgerelateerd. Werknemers kunnen onbeperkt, 6 dagen per week, overdag en in de avond sparren over mentale en emotionele uitdagingen.

1-op-1 Mindfulness

Werknemers kunnen onbeperkt mindfulness oefeningen doorlopen samen met één van onze psychologen. Verhoog werkprestaties, verlaag stress, makkelijk, direct en effectief toepasbaar. Of ze nu ervaring hebben met mindfulness of niet.

Zelf hulp middelen

OpenUp biedt gepersonaliseerde online programma’s, gezondheidschecks, webinars en interviews aan voor alle relevante thema’s. Zelfvertrouwen, zingeving, sterss, werkprestaties, emoties, alles komt aan bod.

“We groeien snel, waardoor er vaak en veel veranderd. Voor sommige werknemers kan dit best stressvol zijn. OpenUp helpt onze werknemers om hier weerbaar voor te zijn.”

Leonoor de Vries, Head of People Ace & Tate

“We vinden het belangrijk dat als medewerkers mentale klachten hebben ontwikkeld, we daar bij helpen. De professionele psychologen van OpenUp helpen daarbij!”

Roos Schelvis, Senior HR policy advisor Erasmus Universiteit

Start binnen 24 uur

Krijg toegang tot een uitgebreid onboarding pakket

Ontvang een uitgebreid onboarding pakket met template berichten, afbeeldingen, logo’s, flyers en een welkomstvideo. Alles om te zorgen dat jij op een eenvoudige manier OpenUp onder de aandacht kunt brengen bij medewerkers en collega’s.

Geef werknemers direct toegang

Werknemers hebben direct onbeperkt toegang tot onze psychologen, zelfhulpprogramma’s, webinars en gezondheidschecks. Alles wat ze nodig hebben om mentaal gezond te blijven, is met één druk op de knop bereikbaar.

/1 0

Onze cliënten beoordelen ons met een 9,6 gemiddeld.

%

Wij lossen 95% van de hulpvragen op.

%

96% van onze cliënten beveelt ons aan.

Wil jij weten hoe OpenUp. jouw medewerkers kan helpen?

Veel gestelde vragen door bedrijven

Hieronder staan antwoorden op veel van je vragen.
Liever direct aan ons je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag weten of OpenUp bij mijn organisatie past. Hoe leer ik meer?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat jullie huidige uitdagingen zijn. 

Dit gesprek duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe OpenUp jouw werknemers, en daarmee jouw organisatie, vooruit helpt. Ook tonen we hoe makkelijk het is voor werknemers om (anoniem) in contact te komen met een psycholoog of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de psychologen?

Het bieden van de beste kwaliteit is voor ons prioriteit. Daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor al onze psychologen. Onze psychologen hebben minimaal een MSc Psychologie. Daarnaast maken we tijdens de selectieprocedure gebruik van rollenspellen en intervisies om te zorgen dat wij werken met psychologen met de juiste mindset, kennis en vaardigheden. 

De kennis van onze psychologen blijft continu op peil door onder andere (verplichte) cursussen en intervisies om zich verder te verdiepen in de materie en te specificeren in bepaalde onderwerpen. Ook worden onze psychologen ondersteund door klinische psychologen.

Hoe werken de één-op-één consults?

Werkt jouw organisatie met OpenUp, dan kan de werknemer via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Een werknemer kan gemakkelijk via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Dit is altijd anoniem: als werkgever zie je nooit wie er een consult heeft aangevraagd. De werknemer kiest tussen een regulier of een mindfulness consult. Gewoonlijk kan binnen 24 uur het eerste gesprek plaatsvinden.  

In het eerste gesprek leren de werknemer en de psycholoog elkaar beter kennen en maken ze samen een plan van aanpak. In 95% van de gevallen zijn er drie tot vijf gesprekken nodig om de hulpvraag op te lossen. De psycholoog kan tijdens het intakegesprek constateren dat er intensievere zorg nodig is dan onze psychologen kunnen bieden. Wij begeleiden de werknemer dan bij het vinden van de juiste zorg. Totdat de werknemer daar terecht kan, blijven wij de nodige support geven. 

Onze psychologen gebruiken verschillende technieken om alledaagse uitdagingen aan te pakken. Deze technieken zijn praktisch en werken preventief.

Hoeveel kost het om mijn organisatie aan te sluiten bij OpenUp?

Wij vinden het belangrijk dat ons product toegankelijk is voor iedereen binnen jouw organisatie. Voor een investering van €25,- per medewerker per jaar heeft iedereen een jaar lang onbeperkt toegang tot onze psychologen, online programma’s en (online) events. 

 

Voor €15,- per medewerker per jaar extra hebben alle familieleden en vrienden van werknemers ook onbeperkt toegang. 

Werken er meer dan 5000 medewerkers bij jouw organisatie? Dan maken we graag een passend voorstel.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij OpenUp?

Zodra je organisatie is aangemeld, kunnen werknemers gebruik maken van één-op-één gesprekken met onze psychologen en van onze zelfhulpmodules. Om van jouw samenwerking met OpenUp een succes te maken, wil je hier natuurlijk iedereen over informeren. Om je hierbij te helpen, krijg je een persoonlijke customer success manager aangewezen. Samen ontwikkelen we een communicatieplan en activeren we zoveel mogelijk werknemers om met hun mentaal welzijn aan de slag te gaan.

Vertrouwd door meer dan 250 bedrijven in Europa