Jasmijn Eerenberg

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl Slaap

Jasmijn is psycholoog bij OpenUp. Ze werkt empathisch, ondersteunend en waar het kan met een vleugje humor. Jasmijn helpt je om meer inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Tijdens jullie gesprekken onderzoeken jullie samen wat je belemmert en hoe je hier mee om kunt gaan.

Ze stimuleert je om hier in het dagelijks leven ook gelijk mee te oefenen. Daarnaast is er in de gesprekken aandacht voor wat jou juist energie en voldoening geeft. Door middel van deze doel- en krachtgerichte aanpak krijg je meer duidelijkheid in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen, probeert ze goed te luisteren naar haar behoeften en inspanning en ontspanning af te wisselen. Ze checkt regelmatig even bij zichzelf in door een korte (adem)pauze te nemen. Daarna stelt ze zichzelf een aantal vragen: Hoe gaat het? En wat heb ik op dit moment nodig? Dit helpt om even stil te staan en een bewuste keuze te maken.

Jasmijn behaalde haar Master Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en haar master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook heeft ze de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) afgerond. Ze spreekt zowel Nederlands als Engels.

"Als ik ergens mee zit helpt het mij om hierover te praten. Ik gun jou ook de mogelijkheid om je open te stellen en kwetsbaarheden te delen. Hier help ik je graag bij."